Videot

Onko idea hyvä? Se selviää kokeilemalla Yhdistämme ideoijat, toteuttajat, sparraajat ja rahoittajat. Täällä voit kertoa idean, tehdä ehdotuksia ja edetä kokeiluun verkoston tukemana. Kokeilun paikan kautta voit löytää sopivat kumppanit ja mahdolliset rahoittajat. Voit myös kommentoida ja sparrata muiden kokeiluja. Kokeilun opit jaetaan kaikkien kesken. Kokeilun paikassa ei tyrmäillä vai annataan ideoille vauhtia!

 

Kanadalainen Harold Jarche on yksi aikamme arvostetuimmista organisaatioiden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistuneista yhteisöllisen oppimisen ja verkostoajan työn asiantuntijoista. Hänen asiakkaitaan ovat muiden muassa Suomen valtioneuvoston kanslia, Carlsberg A/S, ja ING Bank.

Jarchen työskentely perustuu malleihin, kuten Sense – Seek – Share ja Personal Knowledge Mastery, joita sosiaalisissa verkostoissa ja käytäntöyhteisöissä soveltamalla verkostoajan ammattilaiset oppivat käytännön tapoja yhdistää työ ja oppiminen.

 

Reset2018 on tarkoitettu kaikille rohkeille muutoksen tekijöille, joilla on paloa oppia ja omaksua uutta sekä jakaa oivalluksia. Tähän tapahtumaan ei tulla vain kuuntelemaan asiantuntijoita. Sisältö ja se mikä on merkityksellistä, luodaan yhdessä.

Tapahtuma tarjoaa sinulle yhteisöllistä sparrausta oman osaamisesi tueksi.Tapahtuman teemoina ovat jatkuva työssä oppiminen, johtajuus, uusi talous, kiertotalous ja kokeilukulttuuri. Tapahtuman keskustelunherättäjänä ja keynote-puhujana toimii Harold Jarche (Kanada). Jarche on tämän hetken arvostetuimpia verkosto-oppimisen edelläkävijöitä.

Tapahtuman taustajoukkoina toimivat Kokeilun paikka, suomalainen kokeilijayhteisö, VNK:n Kokeileva Suomi -hanke ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva. Reset2018 on osa kokeiluviikon ohjelmaa.

Voit keskustella tapahtumasta ja ideoida tapahtuman sisältöä Kokeilun paikan keskustelu-alustalla. Tämä vaatii kirjautumisen palveluun.

 

Sisältötiedustelut: irina.patrikainen@motiva.fi

Mediayhteydenotot: elli.saari@motiva.fi

Lisätietoa tapahtumaan ilmoittautumisesta: nina.vaasvainio@motiva.fi, p. 040 535 0421

 

Seuraa meitä, ja pysy perillä kokeilijayhteisön kuulumisista!

Twitter: @KokeilunPaikka

Facebook: Kokeilun paikka

Kokeilevan Suomen -uutiskirje