Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Espoon Otaniemessä sijaitseva Urban Mill osoitteessa Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo.

Saapuminen

Metrolla: Aalto-yliopiston metroasemalle (Otaniementie 12 / Korkeakouluakio) on noin 600 metriä.

Bussilla Helsingistä ja Espoosta: Läheisiä pysäkkejä ovat mm. Aalto-yliopisto (M) ja Otaranta. HSL:n reittioppaaseen pääset tästä.

Helsinki-Vantaan lentokentältä: matka Otaniemeen noin 22 km. Julkisilla kulkuvälineillä matka-aika noin tunti (bussi, juna, metro)

Otaniemen alueen asiakaspaikoituksen kartta

Urban Mill pysäköinti

Reset2018 on tarkoitettu kaikille rohkeille muutoksen tekijöille, joilla on paloa oppia ja omaksua uutta sekä jakaa oivalluksia. Tähän tapahtumaan ei tulla vain kuuntelemaan asiantuntijoita. Sisältö ja se mikä on merkityksellistä, luodaan yhdessä.

Tapahtuma tarjoaa sinulle yhteisöllistä sparrausta oman osaamisesi tueksi.Tapahtuman teemoina ovat jatkuva työssä oppiminen, johtajuus, uusi talous, kiertotalous ja kokeilukulttuuri. Tapahtuman keskustelunherättäjänä ja keynote-puhujana toimii Harold Jarche (Kanada). Jarche on tämän hetken arvostetuimpia verkosto-oppimisen edelläkävijöitä.

Tapahtuman taustajoukkoina toimivat Kokeilun paikka, suomalainen kokeilijayhteisö, VNK:n Kokeileva Suomi -hanke ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva. Reset2018 on osa kokeiluviikon ohjelmaa.

Voit keskustella tapahtumasta ja ideoida tapahtuman sisältöä Kokeilun paikan keskustelu-alustalla. Tämä vaatii kirjautumisen palveluun.

 

Sisältötiedustelut: irina.patrikainen@motiva.fi

Mediayhteydenotot: elli.saari@motiva.fi

Lisätietoa tapahtumaan ilmoittautumisesta: nina.vaasvainio@motiva.fi, p. 040 535 0421

 

Seuraa meitä, ja pysy perillä kokeilijayhteisön kuulumisista!

Twitter: @KokeilunPaikka

Facebook: Kokeilun paikka

Kokeilevan Suomen -uutiskirje