Petri Aukia

Petri Aukia

Codenton matka hierarkisesta johtamismallista uuteen itseohjautuvaan malliin

Petri Aukia on IT-konsulttiyhtiön Codenton toimitusjohtaja. Codento on keskittynyt ohjelmistokehitykseen ja parhaiden johtamismenetelmien konsultointiin yksityiselle ja julkiselle sektorille. Petri kertoo yrityksen matkasta varsin tavanomaisesta, hierarkisesta, johtamismallista uuteen itseohjautuvaan malliin. Codentossa kaikki toimivat itseohjautuvissa tiimeissä, jokainen saa vaikuttaa häntä koskeviin päätöksiin ja jopa koko Codenton hallitus on valittu yrityksen työntekijöiden joukosta.

Reset2018 on tarkoitettu kaikille rohkeille muutoksen tekijöille, joilla on paloa oppia ja omaksua uutta sekä jakaa oivalluksia. Tähän tapahtumaan ei tulla vain kuuntelemaan asiantuntijoita. Sisältö ja se mikä on merkityksellistä, luodaan yhdessä.

Tapahtuma tarjoaa sinulle yhteisöllistä sparrausta oman osaamisesi tueksi.Tapahtuman teemoina ovat jatkuva työssä oppiminen, johtajuus, uusi talous, kiertotalous ja kokeilukulttuuri. Tapahtuman keskustelunherättäjänä ja keynote-puhujana toimii Harold Jarche (Kanada). Jarche on tämän hetken arvostetuimpia verkosto-oppimisen edelläkävijöitä.

Tapahtuman taustajoukkoina toimivat Kokeilun paikka, suomalainen kokeilijayhteisö, VNK:n Kokeileva Suomi -hanke ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva. Reset2018 on osa kokeiluviikon ohjelmaa.

Voit keskustella tapahtumasta ja ideoida tapahtuman sisältöä Kokeilun paikan keskustelu-alustalla. Tämä vaatii kirjautumisen palveluun.

 

Sisältötiedustelut: irina.patrikainen@motiva.fi

Mediayhteydenotot: elli.saari@motiva.fi

Lisätietoa tapahtumaan ilmoittautumisesta: nina.vaasvainio@motiva.fi, p. 040 535 0421

 

Seuraa meitä, ja pysy perillä kokeilijayhteisön kuulumisista!

Twitter: @KokeilunPaikka

Facebook: Kokeilun paikka

Kokeilevan Suomen -uutiskirje