Kokeilukummit

Kokeilukummit-verkosto perustettiin aikanaan suomalaista kokeilukulttuuria selvittävän tutkimushankkeen ympärille sparraus- ja kehittämisryhmäksi. Tämän jälkeen Kokeilukummit olivat mukana Kokeilun paikan alkuvaiheen kehitystyössä.

Kokeilukummit-verkosto astuu nyt uuteen aikakauteen ja haluamme kutsua sinut miettimään keinoja suomalaisen kokeilijayhteisön kehittämiseen. Kokeilukummien uutta roolia aletaan rakentaa yhdessä 10.10. Reset2018 -tapahtumassa.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit lähettää toiveitasi tulevasta kummitoiminnasta sähköpostiin kokeilut@motiva.fi. Kummiverkoston jatkosta kerrotaan enemmän Reset2018-tapahtuman jälkeen.

Reset2018 on tarkoitettu kaikille rohkeille muutoksen tekijöille, joilla on paloa oppia ja omaksua uutta sekä jakaa oivalluksia. Tähän tapahtumaan ei tulla vain kuuntelemaan asiantuntijoita. Sisältö ja se mikä on merkityksellistä, luodaan yhdessä.

Tapahtuma tarjoaa sinulle yhteisöllistä sparrausta oman osaamisesi tueksi.Tapahtuman teemoina ovat jatkuva työssä oppiminen, johtajuus, uusi talous, kiertotalous ja kokeilukulttuuri. Tapahtuman keskustelunherättäjänä ja keynote-puhujana toimii Harold Jarche (Kanada). Jarche on tämän hetken arvostetuimpia verkosto-oppimisen edelläkävijöitä.

Tapahtuman taustajoukkoina toimivat Kokeilun paikka, suomalainen kokeilijayhteisö, VNK:n Kokeileva Suomi -hanke ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva. Reset2018 on osa kokeiluviikon ohjelmaa.

Voit keskustella tapahtumasta ja ideoida tapahtuman sisältöä Kokeilun paikan keskustelu-alustalla. Tämä vaatii kirjautumisen palveluun.

 

Sisältötiedustelut: irina.patrikainen@motiva.fi

Mediayhteydenotot: elli.saari@motiva.fi

Lisätietoa tapahtumaan ilmoittautumisesta: nina.vaasvainio@motiva.fi, p. 040 535 0421

 

Seuraa meitä, ja pysy perillä kokeilijayhteisön kuulumisista!

Twitter: @KokeilunPaikka

Facebook: Kokeilun paikka

Kokeilevan Suomen -uutiskirje